TechniSat-ról

 

 

Az alapelveink.

Mi a TechniSatnál már három évtizede azon dolgozunk, hogy ügyfeleinket újra és újra innovatív és kíváló minőségű termékekkel és megoldásokkal tudjuk elkápráztatni. Ennek érdekében állítottuk fel a négy alapelvünket:

 

Intuitív működéselmélet.

Nagy hangsúlyt fektetünk azokra a funkciókra, amelyek készülékeinket és rendszereinket és azok mindennapi használatát komfortossá és intuitívvá teszik. Így tettünk a digitális SIEHFERN INFO programújságunkkal is, amely Németországban a felhasználóbarát EPG (Electronic Program Guide) és annak, digitalis vevőkészülékekbe és TV-készülékekbe való implementálásának fejlesztése területén útmutató szerepet játszott. A hozzá illő TECHNIFAMILY ifjúságvédelmi rendszer az individuális médiahozzáférés területén az egyik leginnovatívabb területnek számít.

Megbízhatóság, hosszú élettartam.

Technikailag a legmagasabb színvonalon fejlesztünk és gyártunk. Minden készüléket a legprecízebb módon hozunk létre és vizsgálunk be. Vevőink a legmagasabb elvárásoknak megfelelő készülékkel számolhatnak. Már fejlesztésnél figyelünk a hosszú élettartamra és cask magas értékű alkatrészeket építünk a készülékekbe.

Ügyfélközpontú szogáltatás.

Vevőink elégedettségének érdekében teljeskörű szolgáltatásokat nyújtunk. Már vásárlás előtt kívánságra a német piacon 6000 minősített kereskedelmi partner ad tájékoztatást és tanácsot. Hogy ez a tanácsadás magas szinten történhessen, miukatársaink rendszeres továbbképzésen vesznek részt és chaten,- telefonon,- illetve e-mailen állnak a vevők rendelkezésére.

Az ügyfeleink érdekében.

A termékek fejlesztésénél eltérünk a klasszikus gondolkodásmódtól. Csak akkor vetünk be új technológiát, ha az vásárlóink számára érezhető többletérétkel generál. Ez alapján keletkeznek fejlesztési központunkban olyan többletértékkel bíró eredmények, amelyek mindig egy lépéssel az aktuális trend előtt járnak.

 

TechniSat 

 

A sikertörténet írja a JÖVŐT.

 

1987 óta igyekszünk az adatátvitelt a legtökéletesebb módon megvalósítani. Igazán sikeresek és híresek a műholdvevő rendszereinkkel lettünk. Közben televíziókészülékek, digitális rádiók, Smart-Home berendezésekkel is szélesedett a platformunk.  

Cégünk nagy hangsúlyt fektet a tökéletes minőség, és a megbízhatóság közötti kapcsolat megvalósítására a termékeinkben, ezért saját gyárainkban készítjük a termékeinket. Az jelenti a magas minőséget számunkra, hogy minden termékünk gondosan megtervezett, minőségi módon megalkotott termék, melyek intuitívak és hasznosak ügyfeleink számára.

Célunk, hogy egy maradandó hozzájárulást biztosítsunk termékeinkkel az ügyfeleink életének, ezért folyamatosan fejlesztjük a termékeinket, hogy kapcsolatot biztosítsunk az emberek és különböző generációk között. Ennek érdekében tárt kapukat biztosítunk a technológiai újításoknak, hogy minél többünkhöz eljuthassanak a cégünk által elgondolt újítások. 

 

 

1987

Daun/Eifel-ben megalapult a TechniSat Peter Lepper által.

1989

Az első német TV csatornák (RTL, ProSieben, Sat1) elindították a műholdsugárzást az ASTRA segítségével.

1990

Az első lapos antennák bevezetése: TechniSat SATENNE, 38 cm élhosszal, a műholdas TV-Sat 2 eléréséért.

1998

Megállapodás születik a sztárdizájner, Prof. Luigi Colanival, a világszerte elismert Colani televíziódizájn érdekében. Bemutattuk az első TechniSat digitális vevőegységet, a DigiCom 1-et.

2002

A digitális földfelszíni videó adás (DVB-T) elindul Berlinben és Brandenburgban. A TechniSat Schöneck-ben létrehozta a vogtlandi  DVB-T vevőegységet, a TechniSat DigiPal 1-et.

2005

Továbbra is eltökélt a televíziósugárzás irányában: A HD Vision-nel a TechniSat megalkotta a világon elsőként az első HD-képes LCD TV-t.

2007

A TechniSat Berlinben prezentálta az első Full-HD digitális televízióját integrált Dual-HDTV-Multitunerrel. (HDTV 46)

2011

Elindul az első TechniSat Smart-TV értékesítése, „MultyVision ISIO“ széria néven.

2012

TechniSat bővítette a palettáját DAB+ rádiójával. (DIGITRADIO 200).

2014

TechniSat bemutatta a Smart Home renszert, valamint az energiatakarékos világítást.

2015

TechniSat bemutatta az IFA-nak Berlinben az első UHD Smart TV-jét, a TECHNIMEDIA UHD+-t.

2016

TechniSat bemutatott az IFA-nak Berlinben egy teljesen átdolgozott piaci modellt, többek között a Multiroom hangrendszerhez kötődő megoldásait.