TECHNICORDER ISIO STC inkl. DoppelTuner-Modul S

HDTV digitális vevőegység bővíthető Doppel-QuattroTuner S-sel, merevlemez-szlottal. A termék fekete, illetve ezüst színben is elérhető.
155 490 Ft
Leírás

Az új csúcstermékünk fejlesztése alatt három határozott célt tűztünk ki magunknak: Szeretnénk egy HDTV-digitális műholdvevőt építeni, mely minden fajta adás megtekintésére tökéletesen megfelel. Ezért született meg a TECHNICORDER ISIO STC, avagy az első vevőegységünk, amely integrált Double-QuattroTunerrel rendelkezik, mely lehetőséget nyújt a digitális műhold, kábeltévé, DVB-T és internet elérésére is. Fontos számunkra, hogy egyidejűleg tudja a készülék teljesíteni az vásárlóink minden igényét. És mivel csak Önök tudhatják, hogy mire használnák a készüléket, lehetőséget biztosítunk arra, hogy úgy és arra használják, amire szükségük van. 
Ön dönt: Szeretne felvételeket készíteni, és ezeket hálózati tárhelyre feltölteni? Vagy rögtön egy 2,5"-os merevlemezre menteni? Vagy szeretnének esetleg egyszerre több csatornát is nézni? Erre mind képes a TECHNICORDER ISIO STC.

Képzelje csak el a helyzetet: Ön szeretne egy bizonyos csatornát nézni, de egy másik csatornáról szeretne rögzíteni egy műsort, azonban gyerekei szeretnének mesét nézni a tablettjükön. Egy opcionális Tuner-bővítéssel ez gond nélkül lehetséges.

A harmadik célunk: Szeretnénk, ha Ön is átélné mindazt a tökéletességet, amelyet egy 'Made in Germany' termék tud nyújtani. Próbálja ki, és győzödjön meg róla Ön is!


Double-Quattro Tuner S-ről: 

A DoubleTuner modul S megnöveli a műholdcsatlakozók számát a TECHNICORDER ISIO STC esetében kettőről négyre. Ezzel a kiegészítővel képes egy programot élőben nézni, miközben 3 másik adást egyidejűleg streamelni, vagy felvenni tud. A modult csak be kell csúsztatni az arra kialakíított helyre, ezután pedig a készülék automatikusan felismeri, és használatba helyezi.