TECHNICORDER ISIO STC inkl. DoppelTuner-Modul C

HDTV digitális vevőegység bővíthető Doppel-QuattroTuner-rel, merevlemez-szlottal, beépített WLAN és ISIO-internetképességgel.
155 490 Ft
Leírás

Az új csúcstermékünk fejlesztése alatt három határozott célt tűztünk ki magunknak: Szeretnénk egy HDTV-digitális műholdvevőt építeni, mely minden fajta adás megtekintésére tökéletesen megfelel. Ezért született meg a TECHNICORDER ISIO STC, avagy az első vevőegységünk, amely integrált Double-QuattroTunerrel rendelkezik, mely lehetőséget nyújt a digitális műhold, kábeltévé, DVB-T és internet elérésére is. Fontos számunkra, hogy egyidejűleg tudja a készülék teljesíteni az vásárlóink minden igényét. És mivel csak Önök tudhatják, hogy mire használnák a készüléket, lehetőséget biztosítunk arra, hogy úgy és arra használják, amire szükségük van.
Ön dönt: Szeretne felvételeket készíteni, és ezeket hálózati tárhelyre feltölteni? Vagy rögtön egy 2,5"-os merevlemezre menteni? Vagy szeretnének esetleg egyszerre több csatornát is nézni? Erre mind képes a TECHNICORDER ISIO STC.

Képzelje csak el a helyzetet: Ön szeretne egy bizonyos csatornát nézni, de egy másik csatornáról szeretne rögzíteni egy műsort, azonban gyerekei szeretnének mesét nézni a tablettjükön. Egy opcionális Tuner-bővítéssel ez gond nélkül lehetséges.

A harmadik célunk: Szeretnénk, ha Ön is átélné mindazt a tökéletességet, amelyet egy 'Made in Germany' termék tud nyújtani. Próbálja ki, és higgyen a szemének.


A DoppelTuner-Modul TC-ről:  

Ezzel a kiegészítővel képes egy programot élőben nézni, miközben 3 másik adást egyidejűleg streamelni, vagy felvenni tud. A modult csak be kell csúsztatni az arra kialakíított helyre, ezután pedig a készülék automatikusan felismeri, és használatba helyezi.