TECHNICORDER ISIO S, 1 TB HDD

HDTV-Digitális műholdvevő Twin-Tunerrel, digitális videórögzítővel (beépített merevlemezzel) és internetképességgel.
106 990 Ft
Leírás

 

Az új TechniCorder ISIO S nem csak a digitális tévézést, valamint rádiózást teszi lehetővé számára kitűnő HD, illetve SD minőségben, de kapukat nyit a világháló felé is közvetlenül a televíziókészülékén. 
 

Sokoldalú megoldásokat nyújt

A TechniCorder ISIO S segítségével most Ön is képes IP-alapú interaktív szolgáltatásokat elérni (pl.: Videótárakat). 
Ugyanakkor az interneten való szabad böngészés élményét is képes lehetővé tenni. A TechniSat saját ISIOlive portálja számtalan lehetőséget biztosít, ilyen például a szoftverfrissítés, a számtalan internetrádió elérése, műsorújság megtekintése, valamint egyéb szolgáltatások igénybevétele. 

Több, mint 400 órányi felvétel! 

Egy gombnyomásra felvételeket tud készíteni a beépített merevlemezre, melyeket bármikor visszanézhet kedve, és igénye szerint. Több, mint 400 órányi felvétel lehetőséget biztosít egy minőségromlás nélküli saját videótár létrehozására is, így kedvenc műsorait bármikor visszanézheti. Köszönhetően az integrált Twin-funkciónak, most lehetősége van egyszerre nézni a televízióban sugárzott műsorokat, valamint felvételt is készíthet egy másik csatorna programjáról.  
A sokoldalú csatlakozási lehetőség biztosítják, hogy a készülék egy tökéletes multimédiás központ lehessen, illetve a beépített internetes vevőegységnek hála (WiFi-n keresztül is csatlakoztatható) lehetősége nyílik hangberendezéseit, televízióját, számítógépét, de akár digitális videókameráját is hálózaton keresztül összekötni, kábelek segítsége nélkül, UPnP/DLNA-n keresztül.