Környezetvédelem

Manapság a környezetvédelem témáját igen fontosnak tartjuk. Fontosnak tartjuk, hogy mi is minden erőnkkel azon legyünk, hogy "zöldebbé" tegyük a világot. A gyártási folya során is odafigyelünk minden olyan apróságra, ami segíthet óvni a környezetünket. Ez okból kifolyólag próbálunk a műszaki cikkek előállításának minden lépéséhez olyan eszközöket használni, melyek energiatakarékosak, és környezetbarátak. 

 

A TechniSat energiatakarékossága. 

  1. Ólommentes gyártás minden eszköznél.

  2. Oldószermentes és vízbázisú festékek a fényezésnél

  3. Az energiaszükségletek csökkentése folyamatos finomhangolásokkal

  4. Pozitív energiamérleg

  5. Standby módban a gépek kevesebb, mint 0,2 Watt-ot fogyasztanak

 

Az energiatakarékosság kifizetődő.

Ha már a vásárlásnál odafigyel az eszközének energiaszükségleteire, nem csak személyesen járul hozzá a Föld védelméhez, de fölösleges kiadásoktól is megkíméli önmagát. Például az áramfogyasztás egy Smart-TV-nél, a TechniPlus 55 ISIO-nál Standby-módban 0,33 W, és használat közben is csak 76 Watt. A TechniPlus ISIO-ba integrált dupla-QuattroTuner digitális TV-t biztosít, valamint rádióprogramokat is a DigitalSat, DVB-T és digitális vezeték segítségével, anélkül, hogy bármilyen további eszközre szüksége lenne. Így a televíziózáshoz sem kell további költségeket fizetni a plusz eszközök áramszükségleteiért.

 

Készülékeink sora óvja a környezetet azáltal, hogy nagyon kevés energiát fogyaszt, ezzel segítve Önöket, hogy az ökológiai egyensúlyt megtartsák és a felesleges költségeket csökkentsék.

Hangsúlyt fektetünk a minőségre, értéknövekedésre és a hosszú élettartamra.

2013 május 29-én a TechniStar S3 ISIO és a TechniStar K2 ISIO a TechniSattól elnyerte az új HTV-Life-Gütesiegel díjat. Mindkét internetképes termék, az ISIO-Receiver TechniStar S3 ISIO ( DigitalSat-vételre) és a TechniStar K2 ISIO (Digitális kábeltévé vételre), amelyek Németországban készültek, kitűnő teljesítménnyel teljesítették az intenzív tesztsorozatokat. 


TELJESKÖRŰ KONCEPCIÓ. 

Három oszlopra tudjuk bontani a teljeskörű koncepciónkat. A hardver, a szoftver és a támogatás, másnéven szervíz részekre. 

HARDVER

Hosszú életű, tartós termékek

Már a fejlesztésnél nagy hangsúlyt fektetünk a hosszú élettartamra és csak magas minőségű alkatrészekkel dolgozunk. Sok hibaforrást kizár az, hogy platinából készült alkatrészeket használunk. Különleges garanciaidőt biztosítunk sok termékünkre, köszönhetően a hosszú élettartamra és minőségre támaszkodó hardware-nek.

SZOFTVER

Felhasználóbarát kezelhetőség

Nagy hangsúlyt fektetünk magas értékű , plusz funkciókkal és kedvenc TechniSat többletérték szolgáltatással bíró szoftvereinkre éppúgy, mint az installációra és a rendelkezésre állásra is. Rendszeres szoftverfrissítések gondoskodnak arról, hogy otthoni készüléke állandóan a legújabb szinten álljon rendelkezésre.

TÁMOGATÁS

Minőség alkotja a különbséget

Harmadik pillérként biztosítjuk a teljes körű szervízszolgáltatást.Chate, telefonon vagy emailen keresztül állunk rendelkezésére. Ha javításra van szüksége, a TechniSat saját szervízközpontjában, Strassfurtban állnak szakembereink a rendelkezésre. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy akár 8-10 éves termékeinkhez is legyen biztosított az alkatrész utánpótlás.