DIGIT ISIO STC+

SMART UHD/4K vevőegység háromszoros TwinTuner-rel, és integrált HD+-szal. A termék elérhető fekete és ezüst színben is!
133 990 Ft
Leírás

Tűéles kép, elképesztő sokoldalúság: A DIGIT ISIO STC+ az első vevőegység a TechniSattól, mely UHD/4K képes. Ezen belül megfelel az aktuális szabványoknak (4K képes HDMI 50/60p / HDCP 2.2 / H.265 HEVC), valamint le tud játszani UHD-videófájlokat a hálózatról, valamint USB adathordozókról is. A TV nézés sem okoz problémát, hála háromszoros TwinTunernek, mely képes DVB-S/DVB-C és DVB-T2 (H.265 HEVC) fogására. A HD-műholdas adásért most a hozzá tartozó HD+ kártya (6 hónapra), valamint egy hónapnyi HD+ RePlay-t is biztosítunk a készülékhez.

Az ISIO internetképes technológia lehetőséget nyújt a Médiatékák és különböző alkalmazások eléréséhez is. Egyidejúleg azonban szintén elérhető a 'watchmi' tv-csatorna az internetről, melyet kényelmesen lehet irányítani az okostelefonja, vagy a tabletje segítségével.

Ezek mellett használható a készüléken a MyTechniSat Multiplay alkalmazás is, amely a hálózatról különféle adatok lejátszására, sőt UPnP hálózatra csatlakoztatott készülékek esetében több készüléken való TV-nézésre is képes.